Om Oss

I begynnelsen när vi lanserade en webbplats var vi fast beslutna om att vi enbart ville arbeta med spel och dess spelare. Det bästa med vårt jobb är att det ingår i arbetsuppgiften att dagligen få betalt för att spela spel och att rapportera om de videospel vi håller extra kära.
Alla scenarion du kan stöta på i ett spel beskriver vi eftersom det är vår plikt att förmedla kunskapen vidare till dig. Det ligger i vårt intresse att du tillämpar en god spelstrategi. Därför har vår VD Fred Holm etablerat den här webbplatsen med syftet att vara lite bättre än andra konkurrenter på marknaden.
Vårt ess i rockärmen är helt enkelt att vi älskar spel betydligt mer än vad de gör. Vi satsar trefaldigt på att erbjuda er expertiskunskap. Vi tar oss an spelvärlden med stor seriositet och den kärlek som vi har för denna värld överstiger det som anses vara normalt i andras ögon.
Det faktum att det är möjligt att gå in i en fiktiv värld, ta del av visuella effekter och inte lyda under en naturlag, tycker vi är fantastiskt. Det bästa är att vi delar det med dig och att vi blir en del av ditt dagliga liv genom att ge dig nyttig information om spel och e-sport.

abab1 2